Conștientizăm sau nu, prima evaluare a unui om este făcută în funcție de imaginea sa și ceea ce transmite acesta. Felul în care este îmbrăcat și comportamentul completează trăsăturile fizice, oferind un prim indiciu despre personalitatea acestuia. Profesioniștii cunosc aceste lucruri și aleg să poarte costume de nota 10, realizate de către cei mai buni croitori, pentru că vor un look care să transmită încredere, prosperitate, succes.

V-ați întrebat cum se întâmplă că recunoaștem ușor persoanele cu funcții de conducere, care au meserii de top? Există câteva explicații pentru acest fapt: majoritatea poartă cămăși albe, cunoscute a fi reprezentative pentru eticheta oamenilor de rang înalt și toți asortează unui costum calitativ, o atitudine corespunzătoare.

Le Couturier - Costume la comandă București

Vestimentația profesioniștilor

Persoanele cu funcții importante sunt remunerate direct proporțional cu problemele pe care le rezolvă, sau cu viziunea și inovația pe care le aplică într-un anumit domeniu. Drept urmare, bărbații cu meserii de top au salarii bine plătite și pot să investească în imaginea lor. De aici și lejeritatea în a alege produse bine făcute, bespoke, personalizate până la cele mai mici detalii.

Calitatea unui costum înseamnă tipare realizate de către profesioniști, materiale durabile, croi personalizat și cusături ireproșabile. Implicit, un costum ieftin nu poate oferi calitate sau un produs unicat.

Meserii de top

Oamenii cu funcții de management și top management sunt, de regulă, extrem de ocupați. Și pentru că nu alocă atât de mult timp cumpărăturilor de piese vestimentare, optează pentru câteva piese statement, realizate din materiale calitative, trainice, pe care le pot purta în diferite contexte.

Există persoane celebre care promovează chiar ideea unei piese vestimentare statement în mai multe exemplare identice, tocmai pentru că nu vor să aloce timp și energie preocupându-se cu privire la ținuta zilnică. Oamenii de business care vor să respecte o reperele vestimentare de business vor opta fie pentru mai multe sacouri, fie pentru mai multe costume cu care să rezoneze – coloristică, model, croi.

Culorile în management și top management sunt culori sumbre, închise, care denotă seriozitate și impun prestanță. Le Couturier are diverși furnizori de materiale, cu o gamă largă în ceea ce privește textura, densitatea materialului, coloristica și designul.

Costume Must have în garderobă

Un costum basic poate fi o variantă de compromis dacă este purtat în mai multe contexte. Însă, pentru cei care cunosc importanța branding-ului personal, îmbrăcămintea adaptată mediului în care este purtată este un aspect prioritar.

Fiecare bărbat trebuie să dețină măcar un costum de ocazie, un costum elegant, mai multe costume office, costume casual.

Nou parteneriat

Le Couturier adaptează vechea meserie de Croitor timpurilor moderne și anunță o nouă colaborare: Croitoria Urbană are un nou furnizor de încredere, Cantarelli Italia, care va putea asigura continuitate în producție și ridică standardele de calitate în materie de materiale potrivite costumelor pe comandă.

Dacă nu sunteți adeptul unui costum, recomandăm sacourile. Purtate cu un pantalon casual sau cu blug, acestea pot întregi un look smart casual, oferind o notă de prestanță. Alegeți Costume care să vă reprezinte și nu uitați, bărbații cu meserii de top aleg costume de nota 10!  Vă așteptăm la Croitoria Urbană Le Couturier să găsim corespondentul stilului dumneavoastră.

Adresă: Calea Călărași 155.

Costum bărbătesc - Croitorie Urbană Le Couturier