Retusuri vestimentare

Sesiunea de shopping online sau offline aduce si nemultumiri? In cadrul nostru restrans, cochet,  va asteapta o echipa de croitori profesionisti, unde fiecare clienta este importanta, in detrimentul spatiilor hiper aglomerate din mall-uri.
Datorita croitorilor cu experiența pe piata creatiilor premium, fiecare dorința devine realitate in timp util. Croitoria Urbana ofera servicii de personalizare vestimentara, ajustare, modificare, retusare. In functie de nivelul de dificultate, serviciile se pot executa si pe loc, iar dumneavoastra aveti posibilitatea sa va relaxati intr-un spatiu de asteptare modern, dar mai ales confortabil.

Creatii la comanda

Sunteti o persoana pasionata de fashion? Creativitatea va determina sa va impuneti viziunea in propriile tinute vestimentare? Fie ca aveti un model fizic, unul vizual sau doar cateva idei despre cum sa arate produsul dorit, va asteptam, ca impreuna cu consilierii si croitorii nostri sa transpunem visele in realitate.
rochii comanda

Rochii la comanda

Nu va regasiti in produsele mass market oferite de mall-uri sau de designeri cunoscuti si accesibili cercurilor dumneavoastra? Le Couturier vine in intampinarea nevoilor si asteptarilor pe care le aveti. Povestiti-ne contextul de purtare, cateva repere despre ce anume va place, iar consilierii va vor propune modelul ideal dumneavoastra, care va tine cont si de criteriile evenimentului.  Vom avea grija ca rochia pe care v-o imaginati sa va depaseasca asteptarile si sa fiti o aparitie memorabila oriunde veti imbraca rochia realizata de Le Couturier.

Consultanta vestimentara

Nu sunteti de fiecare data sigur ca faceti alegerea potrivita sau nu aveti timp de documentare si analiza cu privire la ce piese vestimentare vi se potrivesc, daca ar trebui, si cu ce trend anume, sa va asociati imaginea?  Le Couturier are experienta in consiliere vestimentara si cunoaste atat trendurile, dar mai ales tipologiile corporale. Astfel, la Croitoria Urbana veti beneficia de consiliere vestimentara corecta, care va ajuta ca serviciul oferit si respectiv produsul livrat sa corespunda si chiar sa depaseasca asteptarile. Dati-ne ocazia sa va dovedim ca stim ce vi se potriveste!

Stabileste o programare!