Deadline-uri, ședințe de final de an, planificarea pentru anul care vine, petrecerea companiei și, în paralel, planurile de familie: masa cu socrii, cina romantică, revelionul. Nu e așa că nu-ți stă mintea la ținutele pentru toate aceste evenimente? Le Couturier te ajută cu servicii made to measure și recomandări vestimentare.

Decembrie este o lună magică, însă prea scurtă pentru toate evenimentele frumoase, pentru care puținul timp liber nu îți permite să te pregătești corespunzător. Ne dorim ca mesajul nostru să ajungă la tine în timp util, pentru a te mobiliza în legătură cu ținutele pe care le vei purta la fiecare moment special al lunii. De voie bună ești direct responsabil.

Petrecerea corporate este un moment atât de bun pentru a interacționa cu colegii într-un mod mult mai relaxat și cu bună dispoziție. Ținuta de party depinde de contextul ales și, dacă nu vrei să faci notă discordantă într-un mod negativ, este bine să adaptezi ținuta în funcție de locație, stilul petrecerii și, eventual, în funcție de tematică.

Petreceri cu muzică și dans

Un separeu într-o cafenea sau un pub doar pentru voi? Petreceri doar între colegi, sau între colaboratori și parteneri? Ține cont de aceste aspecte atunci când alegi vestimentația pentru petrecerea corporate. Nu este o idee prea bună să apari în blugi rupți sau cămașă denim la petrecerea cu partenerii tăi de business, oricât de apropiați ați fi.

Sunt persoane care consideră că eticheta este mai presus de orice și, datorită funcției lor – de regulă cei din top management – se vor prezenta la party în costum, în timp ce alții vor îmbrățișa ideea că o un sacou și o pereche de jeans fac o asociere potrivită unei seri de distracție.

Dacă se anunță o seară cu dans, contează să te simți bine în hainele tale, să fii lejer, de aceea, dacă simți că ai slăbit, vino la noi să îți ajustăm costumul sau să îți facem unul pe măsurile tale.

Ținute pentru petrecerile corporate

Companiile mari vor face petreceri de anvergură, în care sunt invitați și colaboratorii și toți acei oameni în fața cărora te-ai prezentat mereu impecabil. Tocmai de aceea este timpul pentru măcar un costum nou și câteva sacouri cu care să jonglezi ținute chic pe final de an.

Le Couturier a făcut o selecție de ținute din care te poți inspira, sau poți să vii tu cu ideile tale. La Croitoria Urbană, suntem obișnuiți să ne adaptăm clientului și să ajungem la acel numitor comun, în favoarea sa, în materie de creații made to measure.

Accesorii pentru ținutele de party

Poți alege varianta clasică, cu care nu dai greș: un costum și cămașă sau poți încerca o ținută casual -chic. Poți face atât de multe combinații cu doar câteva piese vestmentare:  pantalon stofă, sacou, maletă, pulovăr, jeans.

Nu uita de accesorii; ele pot face diferența de multe ori. O eșarfă colorată dă o notă vie unei ținute pe care o porți și la birou. Iar dacă ai petrecerea corporate la Palat, atunci alege un costum elegant, de ce nu, cu frac și nu uita de papion.

Pentru sărbători fără stresul ținutelor, te așteptăm la Croitoria Urbană – Calea Călărași 155.