A fost o vreme cand vestimentatia era un aspect de interes al oamenilor cu preocupari culturale, care intelegeau beneficiile unei imagini fizice complexe. Perioada aceea era o placere sa mergi la croitor pentru ca acesta sa-ti asculte doleantele si sa te ajute sa dai viata hainelor pe care le doresti. Pertinenta si priceperea acestuia erau de referinta si fiecare sfat era un plus al tinutei ce avea sa fie o piesa vestimentara reusita, unica.

Democratizarea, globalizarea au facut ca industria producatoare de textile sa se dezvolte, ceea ce a redus interesul pietei pentru serviciile made to measure. Toti avem nevoie de serviciile unei croitorii, fie ca este vorba de o mica ajustare, o reparatie sau o tinuta pe comanda. Insa croitoriile din mall-uri sunt foarte aglomerate, ofera servicii de o calitate uneori indoielnica, iar croitoriile vechi nu mai sunt atat de atragatoare, in special datorita lipsei investitiilor si a conditiilor precare de igiena.

Le Couturier isi propune sa raspunda acestor nevoi ale publicului, fiind cel mai modern concept de croitorie din Bucuresti, prin noua viziune pe care o aduce in atentie asupra a ceea ce inseamna Croitorie Urbana. Mersul la croitor redevine o activitate placuta, datorita multiplelor avantaje: priceperea croitorilor, sfaturile sincere, atentia pentru detalii, un cadru premium. Aici veti gasi cele mai bune servicii made to measure, retusare, ajustare, modificare si personalizare.

Croitorii moderni sunt specializati pe creatii la comanda, tinute vestimentare pentru barbati si creatii unicat pentru femei. Le Couturier creeaza articole de home design, de la servete, la lenjerii, cuverturi, draperii si perdele, uniforme.

Un plus al Le Couturier, pe langa materiale de calitate si creatii „tailor made” este serviciul de consiliere vestimentara adecvata propriului stil de viata. Intr-un oras energic, in care imaginea conteaza, oferim o experienta placuta la preturi accesibile. Le Couturier – Croitorie Urbana este croitoria de care ai nevoie” sutine Claudiu Hera, fondatorul Le Couturier.

Situata in Calea Floreasca Nr 49A, croitoria asteapta sa convinga clientii ca se poate si altfel, ca mersul la croitor poate fi o experienta frumoasa, utila, indiferent de serviciul dorit.