Le Couturier ofera servicii pentru cele mai pretentioase doamne si domnisoare si cei mai exigenti domni. Croitorii Le Couturier sunt extrem de priceputi in realizarea de piese vestimentare corporate, pentru eveniment, dar si itemi casual.

Femeia din targetul atelierului este femeia interesata de moda, cu varsta cuprinsa 22 si 58 de ani, cu venituri medii. Aceasta investeste in hainele pe care le achizitioneaza si care ii exprima personalitatea, motiv pentru care apeleaza la servicii de retus atunci cand este cazul, pentru a lungi viata hainelor de care s-a atasat.

In acelasi timp, clienta atelierului este femeia care isi doreste piese vestimentare unice, la preturi accesibile, dar nu este dispusa sa plateasca pentru brand, ci pentru un croi profesionist, care ii avantajeaza silueta si corespunde asteptarilor ei.

Barbatii din targetul atelierului sunt barbati responsabili, care acorda o deosebita atentie detaliilor hainelor si prefera sa mearga in persoana la croitor pentru a ajusta anumite tinute sau pentru a-si croi la comanda un costum sau o anumita piesa vestimentara unicat.

Acestia au varste cuprinse intre 25 si 58 de ani, si sunt preocupati de felul in care se imbraca, doresc sa aiba haine potrivite siluetei lor si isi doresc tinute unice, pe care sa le personalizeze dupa bunul plac.

Te asteptam la Croitoria Urbana daca nu te identifici cu produsele mass market, daca nu vrei sa ai surprize neplacute de a intalni pe cineva purtand aceeasi haina la birou sau la un eveniment. Viata merita traita personalizat. Pune-ti amprenta prin propriu stil, noi te ajutam sa il bine definesti si sa aduci o imbunatatire in garderoba ta.