Retușuri vestimentare

Achizitia de piese vestimentare este o investitie financiara, dar si o investitie in imaginea personala. Oferim servicii de ajutare, modificare, retusare, personalizare a pieselor vestimentare noi sau cu valoare sentimentala, care doriti sa va fie un statement de stil in garderoba.
Daca o anumita haina noua nu este exact pe dimensiunile dumneavoastra, Le Couturier are grija ca ajustarea acesteia sa ia forma corpului dupa standardele impuse. Obiectele vestimentare confortabile, cu care v-ati obisnuit, au nevoie de mici interventii pentru a va reimprospata look-ul? Apelati la Croitoria Urbana, va oferim solutia adecvata stilului dumneavoastra. Consilierii Le Couturier vor face dovada experientei lor dupa ce va vor asculta doleantele.
Croitorie barbati costume

Tipare

Le Couturier este priceput si dispus sa isi ofere serviciile de confectionare tipare pentru designeri sau pentru doritorii de a da viata unor schite, desene. De asemenea, efectuam tipare pentru produse vestimentare pe care le doriti replicate. Experienta, calitatea serviciilor, ne recomanda.

Consultanta vestimentara

Barbatul preocupat de imaginea sa se documenteaza, analizeaza trendurile, decide pentru sine si stie cum sa faca din fiecare tinuta o aparitie. Totodata, acesta este receptiv sfaturilor specialistilor si primeste opinii, sugestii, in mod apreciativ, considerandu-le constructive. Pertinenta cererii clientilor nostri este intampinata respectuos de croitorii si consilierii vestimentari de la Croitoria Urbana, care vor cauta sa imbine cunoasterea clientului cu opinia obiectiva, pentru un rezultat de impact in societate. Barbatii mai putin pasionati de fashion isi vor gasi in Le Couturier acel reper de stil si o sursa de inspiratie, creativitate, determinare de a oferi cele mai bune servicii si, implicit, produse impecabile, care sa puna in valoare clientul.

Stabileste o programare!